Nalazite se ovde: Start » IKOR

O IKOR-u

IKOR kao tehnološka konsultantska komapnija prati promene u napretku procesa automatizacije i digitalizacije za osiguravajuća društva, poslovne i specijalizovane banke, kao i u ostalim granama industrije. Kao SAP-Silver Partner i konsalting partner za Guidewire Software Inc. nudimo svojim klijentim individualna rešenja. Uvek u skladu sa IKOR- devizom: Mi nalazimo rešenja! Kompaniji IKOR AG pripadaju još i ćerke firme IKOR Assurance GmbH, IKOR Products GmbH, IKOR Finsure GmbH i IKOR Development Center d.o.o. Beograd. Više od 20 godina ime IKOR AG predstavlja ideje, koncepte i realizaciju.

Kompanija i kultura

Budi to što jesi. Pokaži šta znaš.

Iako se na našim projektima sve vrti oko IT-a: U IKOR-u ste Vi u centru pažnje. Naš pristup klijentu je vrlo ozbiljan i sve se odvija na izuzetno visokom tehničkom nivou. Uprkos tome Vi ne trpite ograničenja. Kod nas ne vlada duh uniformisanosti, kao što je to slučaj u velikim Consulting firmama. Kod nas niko ne mora da se menja da bi se uklopio u naš tim. Atmosfera u IKOR-u Vas zapravo ohrabruje da svoj karakter kao vrlinu uključite u posao. Možete da budete onakvi kakvi jeste u svim aspektima.

Kod nas ćete upoznati motivisane i inovativne kolege, koji se ističu u svojoj oblasti poslovanja po svom izvanrednom Know-How -u. Kod nas rade ljudi, koji povezuju svoja znanja iz oblasti poslovne ekonomije sa svojom IT-ekspertizom. Mnoge kolege poseduju posebna znanja iz oblasti naših klijenata kao što su bankarstvo, državna uprava, osiguranja, pružaoci usluga, industrija i trgovina.

Iskreno Vaše dosadašnje iskustvo nam i nije toliko bitno. Ono što nam jeste bitno je ko ste i šta znate. Kako ste dotle došli nam je manje važno. I Vaše buduće kolege su specijalisti sa najrazličitijim iskustvima. Pored onih koji su završili ekonomske studije ili poslovnu informatiku, u našem timu ima i pridošlica iz potpuno različitih branši.

Mi želimo da se u IKOR-u osećate dobro. Pre nego što počnete da radite kod nas, unapred pripremamo sve što je potrebno za Vaš dolazak. Pažljivo biramo mentora za Vas, Vaš nadređeni će pripremiti zadatke za Vas, a Back-Office će se pobrinuti za Vašu opremu.

IKOR - lično

 

IKOR čini izvanredan tim ljudi, koji u međunarodnom konsaltingu i implementaciji vrlo zahtevnih tehnoloških projekata, postavljaju standarde i nove vrednosti.

Top